Rektor Unipol Mengunjungi Universiti Kebangsaan Malaysia Dalam Rangka Benchmarking Program Studi Manajemen Universitas Lamappapoleonro

Senin, 07 Agustus 2023, Rektor Universitas Lamappapoleonro Dr. Hj. Andi Adawiah, S.E.,M.M melakukan kunjungan Internasional ke Universiti Kebangsaan Malaysia.

Kunjungan ini dalam rangka melakukan kegiatan Benchmarking Program Studi Manajemen Universitas Lamappapoleonro dengan Universiti Kebangsaan Malaysia. Pada kegiatan ini Rektor Unipol menyempatkan untuk mengunjungi Perpustakaan Tun Sri Lanang yang merupakan Perpustakaan akademik bagi Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) yang menyediakan keperluan sumber maklumat dan ilmu warga UKM khasnya bagi tujuan penyelidikan, pengajaran dan pembelajaran.